Hvad kan jeg hjælpe med?

Alle kan have gavn af en body-sds behandling. Det kan være en behandling, der skal afhjælpe et konkret problem, du døjer med. Det kan være en forebyggende behandling, eller det kan være, at du blot ønsker at gøre noget godt for din krop. Body-sds behandlingen kan derudover anvendes som led i din personlige udvikling.

Body-sds behandling er for både voksne og børn.

Jeg kan blandt andet hjælpe dig med følgende symptomer:

  • Problemer i bevægeapparatet, herunder sportsskader: Kolde skuldre, tennisalbuer, museskader, løberknæ, rygsmerter, visse former for gigt m.m.
  • Organrelaterede problemer: Fordøjelsesproblemer, mavesmerter, inkontinens
  • Andet: Migræne, ødemer, eksem, udbrændthed, lavt selvværd, præstationsangst, ”hensynsbetændelse”, stress, depression m.m.

Er du gravid eller nybagt mor kan en body-sds behandling også være gavnlig og give dig en tiltrængt forløsning. Forandringerne i din krop under og efter en graviditet er massive, og spændinger i eksempelvis lænd, nakke og ”amme”-skuldre er typiske gener, der kan afhjælpes.

Er du stresset og psykisk presset er det formentlig også svært for dig at være helt til stede i din krop. Dette kan være selvforstærkende, fordi du faktisk kan blive stresset af ikke at være til stede i kroppen. Body-sds behandlingen kan hjælpe til, at du kommer ”tilbage” i kroppen igen og får forløst det pres, du mærker.

Bestil tid til en body-sds behandling her!

 

Hans Enemark – Body-sds behandling
Bechgaardsgade 3, 4. sal - 2100 København Ø
Livsgalleriet, Slotsgade 15, 2. sal - 3400 Hillerød
Tlf: 22 99 82 99