Behandlingsfilosofi

Nedenfor har jeg sat ord på mit udgangspunkt for til at behandle.

 

Presset på os vokser...


Jeg oplever, at kravene til os mennesker ofte er meget hårde. Mange lever en hektisk og stresset tilværelse, og vores overbevisninger om, hvordan vi skal leve livet, og hvad vi skal præstere, er i stor stil blevet forvredne og urealistiske. Vi bliver bombarderet med information, og der er hele tiden meget, vi skal forholde os til.
Det kræver mere end nogensinde en ekstra indsats at opretholde balance i krop og sind!

 

Om at være til stede i kroppen…


Jeg tror på, at hvis du er til stede i kroppen og i kontakt med dine følelser, så vil det bringe dig mere forløsning og glæde, frem for hvis du lever livet udelukkende i og med hovedet.
Det er vigtigt at komme ”ned” i kroppen for at komme i kontakt med følelserne på godt og ondt. Det gør dig blandt andet i stand til bedre at mærke og forstå dine behov, være tro mod dig selv, og markere dine grænser. Når du kan mærke dine følelser, kan du leve livet, fremfor at tænke dig til det.

At være i kroppen er at være til stede her og nu og kan give en tiltrængt pause fra den mentale karrusel!

Body-sds behandlingen hjælper dig ”tilbage i kroppen”!

Læs mere om, hvad en body-sds behandling kan gøre for dig!

 

Krop og sind følges ad…


Det er ingen nyhed, at psyken påvirker kroppen, og omvendt. Følelsesmæssige og psykiske ubalancer kan sætte deres aftryk i kroppen i form af låste muskler, spændte organer, myoser, hovedpine, overfladisk vejrtrækning, følelsesløshed osv. I nogle tilfælde dannes der et decideret panser, der sørger for, at de bagvedliggende følelser holdes i skak, og ikke opleves så tydeligt.

Forløsning kan uden tvivl ske på mange måder, men jeg tror på, at den ofte opnås bedst igennem en kombination af kropsligt og følelsesmæssigt arbejde.

 

Du er din krops bedste healer. Jeg hjælper dig på vej…

Kroppen har en fantastisk evne til at helbrede sig selv og søger altid mod at opretholde balance. Vi kan hjælpe kroppen i denne proces ved at leve sundt og balanceret, og her er der mange faktorer, der spiller ind: Kost, motion, tankemønstre osv. Herudover er body-sds behandlingen virkningsfuld, idet den netop søger at styrke kroppens selvhelbredende evne. Jeg tror på, at du selv er din bedste ”healer”.

Jeg kan hjælpe med til at fjerne blokeringer og fungere som en katalysator, men det er dig og din krop, der udfører selve arbejdet.

 

Body-sds helhedsbehandling med udgangspunkt i kroppen

Body-sds behandlingen er en helhedsbehandling, der tager udgangspunkt i kroppen men som også virker forløsende på psyke og sjæl. Den bygger på forståelse af hvordan kroppens balance kan genskabes, og hvordan krop og psyke hænger sammen.

Klik her for at åbne Body-sds’s hjemmeside og læse mere…

 

Hans Enemark – Body-sds behandling
Bechgaardsgade 3, 4. sal - 2100 København Ø
Livsgalleriet, Slotsgade 15, 2. sal - 3400 Hillerød
Tlf: 22 99 82 99